Team Nova Vida

Info en begeleiding in Nova Vida gebeurt door studenten Bachelor in de vroedkunde onder begeleiding van hun (praktijk)lectoren, vroedvrouwen met een professionele opleiding en een expertise in eerstelijnszorg, lactatiekunde, management, seksuologie, coaching en menopauze.

Je kan het team steeds bereiken via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. of via dit contactformulier.
 
 
Brigitte Bernaerts
 
Brigitte Bernaerts is praktijklector binnen de opleiding bachelor in de vroedkunde aan de Artesis Plantijn Hogeschool Antwerpen. Zij heeft reeds jarenlange ervaring binnen de gezondheidspromotie en schoolde zich in 2017 bij tot menopauzeconsulente. Haar zal je steeds terugvinden tijdens de menopauzeconsultaties en de menoklAP

 Brigitte Bernaerts

 

Inge Meyvis

Inge Meyvis is lector binnen de opleiding bachelor in de vroedkunde aan de Artesis Plantijn Hogeschool Antwerpen. Zij is mede-oprichter van het Perinataal Antwerps Netwerk Zwangerschap in Armoede (PANZA) en onze vaste netwerker binnen alle mogelijke stakeholders van Nova Vida. Zij begeleidt mee de Mam&pAPcafé's, consultaties voor en/of na de bevalling, preconceptionele consultaties en borstvoedingsbegeleidingen.

 Inge