Team Nova Vida

Article Index

Info en begeleiding binnen het aanbod gebeurt door studenten Bachelor in de vroedkunde onder begeleiding van hun (praktijk)lectoren, vroedvrouwen met een professionele opleiding en een expertise in eerstelijnszorg, lactatiekunde, management, seksuologie, coaching en menopauze.

Je kan het team steeds bereiken via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. of via onze Facebook pagina!

BRIGITTE BERNAERTS

Brigitte Bernaerts is praktijklector binnen de opleiding bachelor in de vroedkunde aan de Artesis Plantijn Hogeschool Antwerpen. Zij heeft reeds jarenlange ervaring binnen de gezondheidspromotie en schoolde zich in 2017 bij tot menopauzeconsulente. Haar zal je steeds terugvinden tijdens de menopauzeconsultaties en de menoklAP

 Brigitte Bernaerts


Inge Meyvis

Inge Meyvis is lector binnen de opleiding bachelor in de vroedkunde aan de Artesis Plantijn Hogeschool Antwerpen. Zij is mede-oprichter van het Perinataal Antwerps Netwerk Zwangerschap in Armoede (PANZA) en onze vaste netwerker binnen alle mogelijke stakeholders van Nova Vida.

 Inge  


Caroline Van Doninck 

Caroline Van Doninck is praktijklector binnen de opleiding bachelor in de vroedkunde aan de Artesis Plantijn Hogeschool Antwerpen. Zij had jarenlang een eigen praktijk als zelfstandige vroedvrouw en neemt binnen Nova Vida alle perinatale consultaties voor haar rekening net als de mam-  en pAPcafés. 

Caroline Van Doninck